TUIN

Uw tuin is bij ons in groene handen. Van het ontwerp tot en met het onderhoud en alles wat daarbij komt kijken.

Tuinontwerp en –aanleg

Voor het aanleggen van een nieuwe tuin, of het ingrijpend aanpassen van een bestaande tuin, zijn een doordacht ontwerp en een plan van aanpak noodzakelijk. Wij kunnen beide voor u verzorgen, evenals de complete uitvoering ervan. Inclusief de aanleg van terrassen, sierbestrating, schuttingen en vijvers.

Tuinonderhoud en contract

Vakkundig onderhoud laat het tuinontwerp zo goed mogelijk uitkomen. Door regelmatig te maaien, hagen strak te houden, struiken en bomen te snoeien en onkruid te wieden, geniet u in elk seizoen meer van uw tuin. Wij komen graag langs om uw achterstallig tuinonderhoud weg te werken. Maar soms is het voordeliger en makkelijker om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij kunnen dan doelmatiger plannen. Dat scheelt u zorgen en kosten.

Snoeien en boomverzorging

Snoeien doet groeien en bloeien. Tenminste, als het met beleid en gevoel gebeurt. Ed Home & Garden zorgt dat planten, struiken en (fruit)bomen de gewenste vorm behouden. Ook kunnen wij complete bomen kappen en rooien. Bijvoorbeeld om meer licht en lucht te creëren in uw tuin en huis.

Levering materialen

Een tuin bestaat uit dode materialen (zoals bestrating en afscheidingen) en uit levende materialen (o.a. hagen, bomen, heesters en vaste platen). Ook tijdens het onderhoud moet regelmatig wat worden vervangen. Wij leveren graag uw beplanting, tuinaarde, graszoden, houtsnippers en schelpen. Dan weet u zeker dat ze naadloos aansluiten op uw wensen en uw tuin.